Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Snart kan børn også blive testet på de mindre teststationer
Børn over to år kan snart blive testet for corona på teststationerne i Nyborg, Middelfart, Grindsted, Haderslev, Tønder og Fredericia.
19.01.2021
Skærpet indsats skal inddæmme smitte med engelsk coronavariant
Region Syddanmark indfører nu nye tiltag for at inddæmme smitte af den engelske corona-variant B.1.1.7. Det betyder blandt andet, at alle medarbejdere med patientkontakt får tilbudt test en gang om ugen. Tiltagene er sat i gang i kølvandet på de nyeste tal fra Statens Serum Institut, der viser, at den nye variant har fået godt fat i Syddanmark.
18.01.2021
Nye vaccinetider kommer løbende på vacciner.dk
Syddanskere, der har modtaget invitation til at blive vaccineret mod COVID-19, kan i nogle tilfælde opleve, at der ikke er ledige tider på vaccine.dk. Det skyldes, at vaccinerne bliver givet så hurtigt og til så mange, at der i nogle tilfælde ikke er flere tilgængelige. Nye tider bliver lagt på vacciner.dk, som nye vaccineleverancer ankommer.
15.01.2021
Region Syddanmark har ny vaccinationsstrategi på plads
Region Syddanmark fremlægger nu vaccinationsstrategi for 2021. Formålet med strategien er at tilbyde syddanskerne vaccinationsmuligheder så tæt på deres hjem som muligt. Samtidig skal strategien sikre, at regionen løbende kan få vaccinerne hurtigt ud til borgerne, så snart de ankommer til regionen.
15.01.2021
Region Syddanmark modtager 5.000 Moderna-vacciner
Den nye Moderna-vaccine mod corona lander i Odense onsdag, hvor halvdelen lægges på frys til 2. vaccine. Den anden halvdel køres til Vejle, hvorefter den kan anvendes til vaccination fra torsdag.
12.01.2021
Flere muligheder for lyntest syd for grænsen
Region Syddanmark udvider aftalen med Falck, så udenlandske borgere, der ikke bor i Danmark, kan få en hurtigtest, hvis de skal rejse ind i landet. Samtidig kan udlændinge, der bor syd for grænsen og kan dokumentere, at de har arbejde i Danmark, fremover få testen gratis.
11.01.2021
Nye restriktioner: Rejsende bør benytte testfaciliteter i Handewitt
Den 9. januar blev der indført nye rejserestriktioner og herunder krav til test af borgere i Slesvig-Holsten i Tyskland. Frem til og med 17. januar skal alle udenlandske borgere, der ikke har bopæl i Danmark, fremvise negative tests, når de rejser ind i landet, og som en midlertidig løsning henviser Region Syddanmark nu til hurtigtest i Falcks center i Handewitt.
10.01.2021
Vaccinationscentre åbner i flere syddanske byer
Region Syddanmark åbner nu vaccinationscentre i flere syddanske byer, og en række syddanskere vil i de kommende dage modtage en invitation til COVID-19-vaccine i deres digitale postkasse. Det gælder borgere over 65 år, som modtager pleje og hjælp i eget hjem, personer, som er i særlig risiko for alvorlig sygdom, hvis de smittes med coronavirus, og sundhedspersonale, som er i øget risiko for at blive smittet.
06.01.2021
Første syddansker vaccineret i Odense
Søndag den 27. december blev en mærkedag i det syddanske arbejde med at bekæmpe coronavirus. Leif Heiselberg på 79 år blev den første borger i Region Syddanmark, der blev vaccineret mod COVID-19. Leif er beboer på Ældrecenter Øst i Odense Kommune.
27.12.2020
Region Syddanmark er klar til at vaccinere udvalgte grupper
Når vaccinerne ankommer, er Region Syddanmark klar til at vaccinere udvalgte grupper af borgere og udvalgte ansatte i sundhedsvæsenet og ældreplejen.
23.12.2020

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring