Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Nye ambulancer er klar til vejen
Tre nye ambulancer er nu klar til at blive taget i brug af Ambulance Syd. De er de første af i alt 63 nyindkøbte ambulancer. Ambulancerne giver bedre forhold for både reddere og patienter.
15.10.2019
Ny PsykInfo i Fredericia
8. oktober blev snoren klippet til en ny PsykInfo i sundhedshuset i Fredericia. Samtidig gav region og kommune hinanden håndslag på et endnu tættere samarbejde på psykiatriområdet.
09.10.2019
Ny hjemmeside hjælper skoler til at blive røgfri
Nu kan syddanske ungdomsuddannelser få viden og inspiration til, hvordan de kan arbejde med røgfri skoletid. Det kan de på den nye hjemmeside www.røgfritsyddanmark.dk, som Region Syddanmark står bag.
07.10.2019
Vaskeribesparelser styrker introduktionen for nyuddannede på syddanske sygehuse
Endnu flere nyuddannede medarbejdere som f.eks. sygeplejersker, jordemødre og læger skal have et særligt introduktionsforløb, når de lander i et job i regionen. Det skal hjælpe dem godt i gang og give dem lyst til at blive. Og så skal det aflaste de afdelinger, der tager imod de nye medarbejdere. Pengene til indsatsen kommer fra besparelser i forbindelse med regionens vaskeriudbud.
07.10.2019
Byg til Vækst får pavillon på Nyt OUH-byggepladsen
Byg til Vækst-aftale skal give ledige et arbejde i forbindelse med opførelsen af Nyt OUH. Regionsrådet har nu bevilget 600.000 kr. til indkøb af pavillon, så Byg til Vækst kan være til stede på den enorme byggeplads.
07.10.2019
Kunstig intelligens på syddanske sygehuse løftes for millioner
To syddanske projekter med kunstig intelligens er udvalgt til at modtage millioner fra en nyoprettet fond. Sygehus Lillebælt får 8,7 millioner kroner til hurtigere og bedre diagnostik af akutte patienter, mens Odense Universitetshospital får 5 millioner kroner til bedre diagnosticering af prostatakræft.
04.10.2019
Indvielse af et fyrtårn for energieffektiv teknologi
Torsdag d. 3. oktober blev Center for Industriel Elektronik (CIE) i Sønderborg officielt indviet. Centret er hjemsted for forskning, innovation og tre nye ingeniøruddannelser. Det imødekommer den regionale efterspørgsel på ingeniører og er resultatet af et unikt samarbejde mellem erhvervsliv, universitet, region og kommune.
03.10.2019
Forskning om svangerskabsforgiftning vinder Et Sundere Syddanmark
Onsdag aften var der finaleshow for Et Sundere Syddanmark, hvor fem forskningsprojekter var i spil til at tage titlen. Vinderen blev Anne Cathrine Godtfredsen fra Sydvestjysk Sygehus med sit forskningsprojekt om svangerskabsforgiftning.
02.10.2019
Nyt projekt vil hjælpe veteraner med PTSD i job
Mange krigsveteraner med posttraumatisk stress (PTSD) har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Det skal et nyt samarbejde mellem Psykiatrisygehuset og Kolding, Vejen og Fredericia kommuner nu gøre noget ved.
30.09.2019
Den franske ambassadør besøgte Odense
Bonjour, Madame Ambassadrice. Onsdag den 25. september besøgte den franske ambassadør Odense. Det blev til besøg på både Odense Universitetshospital og Syddansk Sundhedsinnovation.
25.09.2019

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |