Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Nyt datacenter indviet i Kolding
Mandag 18. november blev Region Syddanmarks nye datacenter i Kolding officielt indviet. Det topmoderne center rummer de computere og servere, som kører alle regionens it-systemer. Derfor er driftssikkerheden helt i top til gavn for sundhedspersonale, patienter og borgere.
18.11.2019
Sundhedscenter Haderslev udvides for 13,8 millioner kroner
Region Syddanmark og Haderslev Kommune har afsat i alt 6,5 millioner kroner til en udvidelse af Sundhedscenter Haderslev. Sammen med statslige penge giver det i alt 13,8 millioner, der skaber plads til blandt andet en ny lægepraksis, mulighed for mammografiscreeninger og kommunens borgerrettede tilbud.
14.11.2019
Alle syddanske sygehuse kommer igennem rengøringseftersyn med bravur
Rengøringen er i top på de syddanske sygehuse. Ved det seneste rengøringseftersyn klarede alle sygehusene sig flot både ved eftersynet af den generelle rengøring og på de områder, hvor der er særlige krav rettet mod at forebygge smitte.
13.11.2019
Vær med til at hylde forskningen i Psykiatrien
Forskning er et af pejlemærkerne i Region Syddanmark, og nu inviterer psykiatrisygehuset alle interesserede til Psykiatriens Forskningsdag 5. december.
01.11.2019
Region byder flere frivillige velkommen
Region Syddanmark vil styrke og udvikle samarbejdet med frivillige. En ny politik, som udstikker rammerne for, hvordan regionen arbejder med frivillighed, og penge til at ansætte frivilligkoordinatorer skal være med til at sætte skub i udviklingen.
28.10.2019
Sløret løftet for festligheder i genforenings-året
Der bliver flot deltagelse fra kongehuset i anledning af 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark. Det blev afsløret på et pressemøde i Aabenraa torsdag 24. oktober, hvor der også blev informeret om flere store arrangementer i anledning af Genforeningen, bl.a. de tre fyrtårnsprojekter støttet af Region Syddanmark.
24.10.2019
Et flertal peger på Trygfondens hjerteløber-ordning
De mange frivillige førstehjælpere i Region Syddanmark skal fremover være en del af Trygfondens hjerteløber-ordning, hvis det står til et flertal i præhospitaludvalget. Såfremt regionsrådet tilslutter sig den beslutning, skifter regionen samarbejdspartner fra Dansk Folkehjælp til Trygfonden.
21.10.2019
Syddansk budgetforlig med flere penge til psykiatri og klima
Region Syddanmarks budget for 2020 er nu på plads med et bredt forlig i det syddanske regionsråd. Regionens stabile økonomi kombineret med en god økonomiaftale gør det muligt for forligsparterne at give et mærkbart løft til sundhedsområdet – ikke mindst på psykiatriområdet. Budgetforliget bærer også præg af, at parterne prioriterer klimaindsatsen meget højt.
21.10.2019
Nye ambulancer er klar til vejen
Tre nye ambulancer er nu klar til at blive taget i brug af Ambulance Syd. De er de første af i alt 63 nyindkøbte ambulancer. Ambulancerne giver bedre forhold for både reddere og patienter.
15.10.2019
Ny PsykInfo i Fredericia
8. oktober blev snoren klippet til en ny PsykInfo i sundhedshuset i Fredericia. Samtidig gav region og kommune hinanden håndslag på et endnu tættere samarbejde på psykiatriområdet.
09.10.2019

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |