Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Kampagne skal få flere kvinder skal sige ja til screening for livmoderhalskræft
Selvom livmoderhalskræft er en livsfarlig sygdom, tager hver 4. syddanske kvinde ikke imod tilbuddet om at blive screenet for sygdommen. Derfor sætter Region Syddanmark og Kræftens Bekæmpelse nu gang i en kampagne, der skal få flere til at sige ja til screening for livmoderhalskræft.
14.01.2019
Afdelingssygeplejerske: Vi skal udvikle os hele tiden
Charlotte Troldborg fortæller i dette interview om at være leder i Region Syddanmark.
10.01.2019
Stor tilfredshed blandt syddanske skadestuepatienter
Patienterne på de syddanske akutmodtagelser og akutklinikker er nogle af de mest tilfredse i landet, viser ny undersøgelse.
08.01.2019
Tolkecenter Syddanmark løfter kvaliteten
I morgen onsdag 9. januar bliver Tolkecenter Syddanmark officielt indviet på Kolding Sygehus. De første tolke tiltrådte 1. oktober i det nyetablerede tolkecenter, som skal løfte kvaliteten af tolkningen på regionens sygehuse og i psykiatrien.
08.01.2019
Sygeplejersker i akutmodtagelsen skal have tid til oplæring
Stærke introduktionsforløb og efteruddannelse til i alt 10 millioner kroner skal hjælpe sygeplejerskerne på regionens fælles akutmodtagelser og medicinske afdelinger. Erfaringerne viser, at for mange sygeplejersker forlader afdelingerne efter kort tid, og det kræver handling.
17.12.2018
Regionen har solgt regionsklinikken i Rudkøbing
Region Syddanmark har solgt regionsklinikken Langeland til læge Osman Aden Mohamed, som patienterne allerede kender fra klinikken. Salget er et udtryk for, at regionen ønsker, at så mange lægeklinikker som muligt er ejet og drevet af praktiserende læger.
14.12.2018
Regionsrådspolitikere vil skyde penge i hurtigere og mere præcise svar på kræftundersøgelser
Odense Universitetshospital skal have en økonomisk millionindsprøjtning fra regionsrådet over de kommende år. Pengene skal gå til hurtigere og mere præcise analyser af kræftpatienter.
13.12.2018
Sundhedsminister besøgte Esbjerg
Sydvestjysk Sygehus gav torsdag 13. december sundhedsministeren en status på arbejdet med den nye uddannelse i medicin, der tilbydes i Esbjerg fra 2022.
13.12.2018
Stor donation til fynsk kor for personer med Parkinson
Kan man synge i kor, hvis man har svært ved at tale? Ja – det kan man snart i Odense. For Ernst og Vibeke Husmans Fond har bevilget flere hundrede tusinde kroner til et kor for fynboer med Parkinson. Men koret skal ikke bare synge og have det sjovt. Det skal også være med til at forbedre stemmefunktionen og livskvaliteten.
12.12.2018
Ambitiøse mål og tæt samarbejde skal styrke sundheden i Syddanmark
Sundhedsaftalen for 2019-2023 er netop sendt i høring. Regionen, de syddanske kommuner og PLO Syddanmark er i den nye aftale klar med en fælles ambition om et mere sammenhængende sundhedsvæsen i Syddanmark. Aftalens hovedingredienser er inddragelse og samarbejde.
11.12.2018

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |