Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Fra ansøgning til ansættelse

Vi ønsker, at kunne tiltrække de bedste ansøgere til Region Syddanmark. Derfor opslås alle stillinger eksternt på regionens hjemmeside. Og vi arbejder for, at ansættelsesprocessen bliver en god oplevelse for dig, også selvom du ikke får jobbet. 

Du søger et job ved at indsende din ansøgning elektronisk. Du kan oprette en jobagent, hvis der ikke er en relevant stilling for dig pt.

Du søger en ledig stilling ved at svare elektronisk på en jobopslag

Du søger et job ved at indsende din ansøgning elektronisk. Enten her fra regionens hjemmeside eller fra én af de øvrige jobportaler, hvor regionens stillinger opslås, fx sundhedsjobs eller jobnet.

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger. Du skal derfor søge fra et af vores stillingsopslag.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Opret en jobagent og få besked når der kommer en relevant stilling

Du kan oprette en jobagent, hvis der ikke er en relevant stilling for dig at søge for øjeblikket. Med en jobagent vil du få besked, når der kommer en stilling, der passer til dine kriterier.

Opret jobagent i vores rekrutteringssystem

Skræddersy din ansøgning og fortæl hvem du er

Det er vigtigt, at du skriver en målrettet og skræddersyet ansøgning til lige præcis det job, du søger. Hvis du ønsker at søge mere end én ledig stilling hos Region Syddanmark, er det bedst at lave hver ansøgning specifikt til den ledige stilling.

Fortæl os i din ansøgning, hvem du er, og hvorfor du gerne vil arbejde for os. Og skriv om, hvordan dine kvalifikationer og kompetencer stemmer overens med dét, der kræves i stillingen.

Ansættelsesudvalget holder 1 eller 2 samtaler med udvalgte kandidater 

Ansættelsesudvalget består typisk af både leder- og medarbejderrepræsentanter. Udvalget læser alle ansøgninger igennem løbende og udvælger kandidater til samtale, når ansøgningsfristen er udløbet.

Datoer for ansættelsessamtaler fremgår af stillingsannoncen. I nogle tilfælde vil vi indkalde til en 2. samtale.

Ved ansættelsessamtalen får du mulighed for at høre mere om jobbet, og vi får mulighed for at høre nærmere om din baggrund og afdække dine kompetencer. Herved får både du og vi det bedste grundlag for at træffe den rigtige beslutning.

Alle ansøgere får svar på deres ansøgning

Senest når en stilling er besat, vil du modtage et svar på din ansøgning.

Test og personprofil anvendes til nogle af vores stillinger

Til nogle af vores ledige stillinger bruger vi test og personprofiler. Testen udfyldes og indsendes digitalt.

Vi anvender test som et dialogværktøj, der kan bidrage til at give et mere nuanceret og præcist billede af dig. Herunder hvilke styrker og udviklingsområder du har i forhold til den aktuelle stilling. Det giver gode forudsætninger for at skabe et godt jobmatch både for dig og for os.

Du informeres altid om formålet med testen, før du skal udfylde den. Og du får en tilbagemelding fra en certificeret tilbagemelder på den/de test, du har udfyldt.

Fortrolighed er en del af vores ansættelsesproces

Vi lægger vægt på fortrolighed i ansættelsesprocessen, og det er vigtigt for os, at du oplever at blive behandlet professionelt. Vi behandler således din ansøgning og alle dine dokumenter fortroligt. Hvis vi undervejs i processen ønsker at indhente referencer, kontakter vi dig først.

Læs om Behandling af personoplysninger på hjemmesiden

Børne- og straffeattester indhentes, når det er sagligt relevant

Vi indhenter en straffeattest til stillinger i Region Syddanmark, når det er relevant og sagligt begrundet. Vi indhenter også en børneattest i forbindelse med ansættelsen, hvis du vil få direkte kontakt med børn under 15 år i stillingen.

Du vil blive kontaktet, og skal give dit samtykke til, at vi kan indhente en straffe- og evt. børneattest.

Du får et ansættelsesbrev når lønforhandlingen er på plads

3 hospitalsansatte står ved siden af hinanden og smiler ud til os. 1 er i sygeplejerskekittel, 1 i afslappet tøj og 1 i blå afslappet uniform.

Når du er blevet tilbudt et job på én af Region Syddanmarks arbejdspladser, og forhandlingen omkring dine lønvilkår er faldet på plads, vil du modtage et ansættelsesbrev.

Ansættelsesbrevet bliver sendt til din e-boks.

 

Læs om de generelle ansættelsesvilkår og personaletilbud 

 


Siden er sidst opdateret 08-09-2021
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring